InTwello

Zuivelhoeve nu ook in Twello

TWELLO. In 1981 begon Diane Roerink op het erf van haar ouders in Twekkelo met het verkopen van producten van de boerderij. Ze mocht de oude klompenschuur van haar oma gebruiken en richtte hier een winkeltje in, waar ze ambachtelijke zuivelproducten verkocht, die haar man Gerjhan op de boerderij zelf maakte.

Nu 35 jaar later doet Zuivelhoeve nog hetzelfde namelijk het maken en verkopen van ambachtelijke Zuivelproducten. Donderdag, 27 augustus, is het nieuwste Zuivelhoeve filiaal geopend hier in Twello. Zuivelhoeve Twello is gevestigd aan de van Ghentstraat 1.

Binnen- en buitenlandse kazen en meer
In de nieuwe winkel verkoopt men de lekkerste binnen- en buitenlandse kazen voor elk moment. De Zuivelhoeve Subliem kaas wordt iets langer dan normaal gerijpt op eikenhouten planken, omdat men bij de Zuivelhoeve gelooft dat dit bijdraagt aan de heerlijke smeuïge smaak. Naast Zuivelhoeve Subliem zijn er ook lekkere boerenkazen die speciaal geselecteerd zijn in heel Nederland. Daarvoor is men letterlijk ‘de Boer op geweest’. De veelal rauwmelkse kazen worden door de boerin gemaakt aangezien de boer voor de koeien moet zorgen. Elke boerin heeft zo haar eigen geheime recept. In de winkel kan men ze allemaal proeven en zijn eigen favoriet bepalen: eigengemaakte zuivel vers van de eigen Hoeve, vers gebrande noten die in de winkel worden gebrand. Allerlei worstsoorten zoals lekkere Twentse worst met kruidnagel en tapas.

Enthousiast over dorpsgevoel in Twello
Dochter Jacqueline verbergt net als haar ouders het enthousiasme over de nieuwe winkel in Twello niet: “Het is een superleuke plaats met dorpse gezelligheid en vriendelijke mensen. Ook de plek naast de modezaak, die helemaal vernieuwd is en het dorpsgezicht van Twello nog leuker maakt, vinden we geweldig”, zegt ze enthousiast en vervolgt: “We voelen ons hier welkom en bovendien helemaal thuis!”

Zuivelhoeve
Als familiebedrijf en producent van eerlijke zuivel vindt men dat gezond en genieten samenkomt in met liefde gemaakte producten. Lekker eten is belangrijk voor het welzijn van elk gezin en van vrienden. Om elke dag te kunnen genieten van producten moeten ze eerlijk, natuurlijk en betrouwbaar zijn. De mensen van de Zuivelhoeve geloven dat eten alleen lekker en gezond is als het met liefde en kunde is gemaakt met een directe verbinding tot de bron. Eerlijk en toegankelijk zodat iedereen begrijpt waarom het lekkerder en beter is. Want: “Eerlijk smaakt toch echt het lekkerst!” Elke dag gewoon genieten van echt waar voor je geld. De Zuivelhoeve lijfspreuk luidt: Oorsprong – Kwaliteit – Gemakkelijk – Genieten! Tot ziens bij Zuivelhoeve Twello!