InTwello

Zomers Schrijverscafé en open ateliers

TWELLO.- ‘Bloei! Het is zomer!’ Aan het begin van de zomer kun je daar als verhalenverteller of dichter altijd wel mee uit de voeten. Rond dit zomerse thema komen op vrijdag 19 juni, van 16.00 – 18.00 uur, in Galerie ‘De Statenhoed’ de Voorster schrijvers en dichters weer bijeen om hun gedichten en verhalen onder het genot van een exotisch drankje en hapje met het publiek te delen.

Informatief, leuk en leerzaam. En natuurlijk is iedereen als gast en luisteraar of wie weet – zèlf schrijver van een verhaal – weer van harte welkom bij dit café. En voor wie de vakantiebestemming dit jaar dichter bij huis zoekt: ook in de zomervakantie is er iedere vrijdag bij Kunstkring Voorst het ‘Open atelier’. Iedereen die actief is met schilderen/beeldhouwen of daarmee bezig wil gaan is welkom. Niet het niveau van werken is bepalend, maar de liefde voor kunst.

Het Open atelier is er iedere vrijdag vanaf 13.30 uur. Bij belangstelling kan men contact opnemen met: Martin Sminia (martinsminia@gmail.com) of Sjaak Crezee (sjaakcrezee4@gmail.com), of: gewoon eens het atelier binnenlopen. Vrijdag 19 juni, 16.00 – 18.00 uur: Schrijverscafé. Iedere vrijdag in de zomervakantie: Open atelier. Atelier en Galerie `De Statenhoed`, Kunstkring Voorst, Dorpsstraat 11a.