InTwello

WoWi! Komt naar de Bibliotheek Twello en Eerbeek Biebbus vol digitale nieuwigheden

WoWi! Is Workshop on Wheels innovation, een biebbus vol digitale nieuwigheden. Deze WoWi!  komt op dinsdag 28 maart naar de Bibliotheek Twello en op dinsdag 4 april naar Bibliotheek Eerbeek

Jong en oud kunnen kennis komen maken met de nieuwste technologieën op het gebied van programmeren, robotica, industriële vormgeving en mediavorming.

Onder schooltijd gaan de bovenbouw van de basisscholen Wilp Achterhoek (Wilp) en de Wiekslag (Voorst) en de bovenbouw van De Enk en de Sterrenbeek uit Eerbeek aan de slag met de nieuwste innovatieve apparaten en gadgets uit de 21e eeuw. Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen in WoWi! en zelf de apparaten uit te proberen onder leiding van de ervaren en enthousiaste media-coaches.

Bibliotheekdirecteur Mirjam Wijers legt uit waarom de WoWi! naar de Bibliotheek Brummen|Voorst komt “Omdat onze maatschappij steeds digitaler wordt en ontwikkelingen zich razendsnel opvolgen hebben we in ons Educatief Programma ruim aandacht voor digitale ontwikkelingen. De WoWi! vormt daarop een mooie aanvulling, waarbij iedereen zelf aan de slag kan met bijvoorbeeld een 3D printer.”