InTwello

Print & More

www.printandmore.nu 

Openingstijden

  • 09:00 - 17:00
  • 09:00 - 17:00
  • 09:00 - 17:00
  • 09:00 - 17:00
  • 09:00 - 17:00
  • 10:00 - 13:00
  • Gesloten

Print & More – de praktische drukwerkwinkel dichtbij huis

Print & More in Twello is wat je noemt een praktische drukwerkwinkel. Dagelijks kun je er terecht voor printen en kopiëren, om drukwerk te laten ontwerpen, opmaken en drukken, om boeken, boekjes en posters te laten maken en om gelegenheidskaarten uit te zoeken. Een handig adres kortom, ook voor  ondernemers en verenigingen die op zoek zijn naar drukwerk in wat kleinere oplages tegen een aantrekkelijke prijs.

Hoe handig dat is, zo’n drukwerkwinkel in het centrum van Twello, blijkt wel uit de voortdurende aanloop van klanten. De formule slaat enorm aan.  De winkel is uitnodigend en bovendien parkeer je hier gratis voor de deur. Voor kleinere ondernemers, zzp’ers en verenigingen is Print & More echt ideaal, omdat we ook in kleinere oplages en tegen aantrekkelijke prijzen kunnen printen. Bovendien beschikt niet elke onderneming over professionele printers. Wat we daarom veel doen is het kopiëren van bouwtekeningen in grotere formaten en het printen van weekposters met acties, aanbiedingen en evenementen erop. Ook kunnen wij het ontwerp, de opmaak en het drukken van briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, flyers en folders voor ondernemers en verenigingen verzorgen. We doen hier gewoon alles wat met drukwerk te maken heeft.

Alles onder één dak
Print & More beschikt over professionele zwart/wit-,  kleurenprinters en offsetpersen en kan van alles kopiëren,  printen en drukken in allerlei formaten. Van de afmeting van een visitekaartje tot A0 aan toe. Ook A5 en A4 boekjes kunnen hier worden gemaakt, zoals een liturgie en doopboekje,  evenals kranten en bladen, bijvoorbeeld voor verenigingen. Achterin het pand van Print & More is de weekkrant ‘Het Voorster Nieuws’ gevestigd. De knowhow van kranten maken is dus in huis. Bovendien zijn er DTP’ers die kunnen ontwerpen en opmaken.  Alle handelingen onder één dak dus.

Geboortekaartjes en ander familiedrukwerk
Voor iedereen die familiedrukwerk voor gelukkige tot verdrietige gelegenheden wil laten maken is Print & More eveneens het aangewezen adres. In de winkel staat een groot aantal dikke mappen met allerlei voorbeelden die mensen ook mee naar huis kunnen nemen. Het is overigens ook prima kiezen aan de royale tafel voorin de zaak, waar deskundig advies altijd bij de hand is. Voor wie wat anders wil, staat Print & More ook klaar. Veel mensen willen graag zelf een kaart ontwerpen. Dat kan hier ook. Een schets of ruwe opzet is vaak al voldoende voor onze ontwerpers om een unieke en vooral, persoonlijke kaart van te maken. Ga er eens langs!

 

 

Adres

Stationsstraat 17.
Telefoon: 0571-276191
E-mail: info@printandmore.nu
Website: www.printandmore.nu