InTwello

IJssalon Zaza

ijssalon-zaza.nl

Openingstijden

  • 13.00 - 20.00
  • 13.00 - 20.00
  • 13.00 - 20.00
  • 13.00 - 20.00
  • 13.00 - 20.00
  • 13.00 - 20.00
  • 13.00 - 20.00

ZaZa is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en zorgeloos te genieten van heerlijk huisgemaakt Italiaans schepijs, dagelijks vers bereid in eigen ijskeuken. Net als op vakantie!

Kom binnen, plof lekker neer op een bankje, installeer je bij het raam of neem plaats op het heerlijke terras…en trakteer jezelf eens op een luxe ijscoupe of geniet samen van een goede kop koffie met gebak, of een lekkere lunch. Er is uitgebreide keuze uit salades en panini’s. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een lekker wijntje, een bruisend glas bier, en verscheidende frisdranken en likeurtjes.

De ligging is uitstekend: vlakbij het gezellige winkelcentrum van Twello, het station en fietsroutes. Schuin tegenover de salon is een parkeergarage waar je je  auto gratis en gemakkelijk kunt wegzetten. De sluitingstijden worden per maand uitgebreid. Zo is ZaZa in hartje zomer langer open dan in het vroege voorjaar. 

Een andere mogelijkheid die ZaZa je biedt: De super leuke ijskar die gehuurd kan worden voor feesten, partijen of bijvoorbeeld een gezellige buurt bbq. Daarnaast maken wij prachtige ijstaarten die te bestellen zijn via onze website.

CORONA UPDATE: I.v.m. de coronamaatregelen zijn wij beperkt open: het terras en de zitplaatsen binnen zijn gesloten en het assortiment is beperkt. Wel kun je ijs en koffie afhalen bij de vitrine! Ook kun je literbakken ijs of prachtige ijstaarten (leuk voor feestdagen of verjaardagen!) bestellen via onze website en afhalen bij de ijssalon.

Ivm het coronavirus zijn de openingstijden wisselend. Voor de actuele openingstijden check onze website of onze facebookpagina.

De vermelde openingstijden gelden tijdens de coronacrisis.

Adres

Stationsstraat 27; 7391EH Twello.
Telefoon: 0654912001
E-mail: infozazatwello@gmail.com
Website: ijssalon-zaza.nl
Facebook: https://facebook.com/ijssalonzaza