InTwello

Win een 7 daagse V.I.P. trip naar Dakar met Oliehandel.nl

TWELLO.- Van 20 t/m 24 oktober staat in Amsterdam de BedrijfsautoRAI 2015 op de agenda! De BedrijfsautoRAI is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in wegtransport en logistieke dienstverlening. In het voorjaar van 2015 stond Oliehandel.nl met de veel besproken spectaculaire winactie “Van de AutoRAI naar Dubai” op de AutoRAI, voor oktober van dit jaar staat  de BedrijfsautoRAI op de planning.

Ook tijdens deze belangrijke vakbeurs zal de snelst groeiende en meest concurrerende webshop in Nederland voor olie, brandstof en smeermiddelen, bezoekers op ongedwongen manier kennis laten maken met de vele voordelen van Oliehandel.nl.

Tijdens deze editie van de BedrijfsautoRAI kunt u als bezoeker van de Oliehandel.nl stand een geheel verzorgde “Oliehandel.nl-Eurol VIP TRIP” naar de Dakar rally in Zuid-Amerika winnen. De winnaar reist als VIP 7 dagen mee met de Dakar karavaan. Mooier kun je de rally niet beleven, je hebt toegang tot het bivak en kunt de motoren, auto’s en vrachtwagens van dichtbij bekijken! Deze VIP trip is compleet verzorgd en een echte belevenis om nooit meer te vergeten. Tijdens de BedrijfsautoRAI staan de bekende Oliesjeiks van Oliehandel.nl weer voor je klaar in hal 4, stand 110. Bezoek onze stand of ga naar onze website www.oliehandel.nl/dakar en maak kans op deze fantastische VIP trip! Schrijf je online in of op onze stand tijdens de beurs. Naast de VIP trip naar de Dakar rally zijn er nog veel meer leuke acties voor en tijdens de RAI, zie hiervoor de website, facebook (facebook.com/oliehandel), twitter (@oliehandel) Instagram pagina van Oliehandel.nl