InTwello

Wilde Dinsdagen bij Swinckels

TWELLO.- Iedereen die binnenkort op dinsdag uit eten wil gaan, kan weer bij Swinckels in Twello een tafel reserveren. Afgelopen 1,5 jaar was het restaurant op dinsdagen gesloten, maar de vele aanvragen zorgen er voor dat het restaurant haar deuren weer opent.

De aantrekkende economie, toename van het zakelijk verkeer en de bekendheid van Swinckels in de regio heeft er voor gezorgd dat Barbara en Sandor van Dam, eigenaren van Swinckels in Twello, hebben besloten hun gasten ook weer op dinsdag te gaan ontvangen. “Het heeft wel wat organisatorische impact gehad, omdat ook het personeelsbestand op peil gebracht diende te worden”, zegt Barbara. “Ook moeten we de mensen kenbaar maken dat wij weer op dinsdag geopend zijn, dus verwachten wij ook nog wel een fase van gewenning, waardoor het misschien niet direct storm zal lopen. Wel grijpen wij de wildperiode aan om mensen direct een voordeel te bieden op de dinsdag tijdens “De Wilde Dinsdagen”. Wij zullen vanaf 29 september en de hele maand november op dinsdag een 2 gangen wildmenu aanbieden inclusief koffie of thee met zoete lekkernijen na voor maar 19,50 euro. Dat is toch een voordeel van bijna 10,00 euro per persoon.”

Tevens meldt Barbara dat er een drukke periode aankomt met diverse gezelschappen, die iets te vieren hebben en natuurlijk de zeer goed bezochte Kerstdagen. “Wij zitten al jaren vol met de Kerstdagen en dat vergt veel voorbereiding. Het behandelen van alle reserveringen en de planning ervan kost veel tijd, dus daar hebben we nu een extra dag voor. De arrangementen staan inmiddels op onze site en de eerste reserveringen komen nu al binnen.

Swinckels in Twello is gelegen aan de Dorpsstraat en is gevestigd in het monumentale pand waar vroeger Hotel Van Enter en De Statenhoed waren gevestigd. Voor informatie en reserveringen zijn diverse kanalen beschikbaar: Tel: 0571-277023, Site: www.swinckelsintwello.nl, Email: info@swinckelsintwello.nl