InTwello

 ‘Voorster Bandgevecht’ bij Gewoon Twelle

TWELLO.- Dit najaar start in de zaal van Eetcafé Gewoon Twelle de bandcompetitie ‘Voorster Bandgevecht’. Een band battle competitie voor beginnende bands uit de regio stedendriehoek. In een aantal voorrondes met drie of vier bands per ronde, wordt elke ronde door een vakjury een winnaar gekozen, die doorstroomt na de finale in het voorjaar van 2016. De grote winnaar van ‘Voorster Bandgevecht’ wint als hoofdprijs onder andere een optreden op een groot evenement in de gemeente Voorst.

De vakjury wordt voor elke voorronde samengesteld uit ervaren professionele muzikanten, een boekingskantoor en eigenaren en organisatoren van evenementen. Zij letten op repertoirekeuze,  muzikaliteit, uitstraling, enthousiasme en performance. Tijdens de finale zal er een jury wederom zitting nemen en de winnaar van het ‘Voorster Bandgevecht 2015/2016’ bekendmaken.

Data voorrondes: vrijdag 2 oktober 2015 aanvang 21.00 uur. Vrijdag 6 november 2015 aanvang 21.00 uur. Vrijdag 12 februari 2016 aanvang 21.00 uur. Vrijdag 11 maart 2016  aanvang 21.00 uur.

Data finales: maart/april 2016.

Spelregels ‘Voorster Bandgevecht’: Alleen deelname door beginnende bands die niet langer dan drie jaar bestaan. Beschikbaarheid door voltallige bezetting op de voorrondes en finaledata. Een repertoire van 45 minuten tijdens de voorrondes. Uitsluitend bands uit de regio Gemeente Voorst en aangrenzend aan Gemeente Voorst. Bands kunnen zich aanmelden/inschrijven voor de voorrondes door te mailen naar: Raf Nettuno: rafnettuno@gmail.com en René ’t Hoen: info@gewoontwelle.nl.