InTwello

Voeten-Check-Dag bij Schoenen van Rein

TWELLO.- Om jezelf voort te bewegen worden de voeten het meest intensief gebruikt. De voet bestaat uit een samenstelling van 26 beenderen en 214 gewrichtsbanden. De holle bouw van de voet en de beweeglijkheid van de wervelkolom helpen om de schokken van het voortbewegen op te vangen.

Er kan daarmee ook weleens iets fout gaan. Als je de oorzaak weet is er ook vaak een oplossing. En dat is belangrijk, want lopen is gezond voor lichaam en geest. Laat U niet beperken in uw werkzaamheden of in ontspannende wandelingen door ongemakken of klachten. Laat het beoordelen en laat u adviseren voor een passende oplossing. Schoenen van Rein nodigt u uit.
Welke schoen is comfortabel, geschikt voor uw voet en ziet er ook nog eens leuk uit?
Heeft u “moeilijke” voeten? Heeft u wel eens klachten? Daar kijken we graag naar en samen zoeken we naar de beste oplossing voor u. Wij geven u graag advies over leestvorm, wijdtemaat, hakhoogte en stevigheid, kortom: over de meest geschikte schoen voor uw voet en zoveel mogelijk tegemoetkomend aan uw wensen. In onze nieuwe najaarscollectie hebben wij weer volop leuke schoenen, booties en laarsjes voor u staan.

Voeten-Check-Dag

Op zaterdag 10 oktober van 10:00 tot 16:00 uur kunt u alle aspecten van uw voeten, zoals lengte, breedte, pasvorm en materialen, laten analyseren door de schoenspecialisten van Schoenen van Rein.

Beoordelen van drukpunten, voet- en kniestand, bekken(scheef)stand en houding, door de registerpodoloog Wilfried van Oldeniel die elke donderdag praktijk heeft bij Schoenen van Rein. Hij heeft maarliefst 19 jaar ervaring in het aanmeten van steunzolen en therapiezolen naar houding gericht op rugklachten en pijnlijke benen. Siliconen ortheses zijn vaak een geweldige uitkomst voor klachten van verkeerde teenstand.

Vanuit de aanvulling op uw ziektekostenverzekering wordt Register Podologie vaak geheel of gedeeltelijk (zonder aanspraak op uw eigen risico) vergoed. Op www.vanoldeniel.nu vindt u meer informatie. Loop gerust naar binnen bij Schoenen van Rein voor informatie die u vooruit helpt. Tijdens de  Voeten-Check-Dag  zijn de beoordeling, adviezen en de verse koffie of thee gratis. Parkeren kan voor de winkel.