InTwello

Voetbalinstuif mini’s SV Twello groot succes

TWELLO.- Woensdag 17 juni j.l. organiseerde sv Twello een voetbalinstuif voor minipupillen. De voetbalinstuif is een mooie manier voor jongens en meisjes van vier tot zeven jaar om geheel vrijblijvend kennis te maken met het voetbalspel en sv Twello. De opkomst was boven verwachting.

Ruim vijftig kinderen, waarvan vijfentwintig nieuwe geïnteresseerden, hebben genoten van allerlei oefenvormen. Het apenspel was voor velen favoriet, met name door de verklede aap die de ballen van de kinderen probeerde af te pakken. Maar ook het hoepelspel, waarbij de voetballertjes de bal in hoepels konden mikken, leverde veel stralende gezichten op. Uiteraard werden er ook partijtjes gespeeld. Er werd lustig op los gescoord, wat resulteerde in veel trotse blikken van de voetballertjes én hun (groot)ouders. Na afloop kregen alle kinderen een lekker glaasje ranja. Moe maar voldaan gingen de kinderen naar huis met een rugzakje van SV Twello vol met leuke en lekkere verrassingen.

Op woensdag 24 juni en 1 juli vinden de laatste trainingen van het seizoen plaats van de mini’s. Na de grote vakantie wordt er op woensdag 26 augustus weer voor het eerst getraind. De trainingen zijn van 17.30 tot 18.30 uur op sportpark de Zuiderlaan in Twello. Uiteraard zijn kinderen van harte welkom om hier geheel vrijblijvend aan mee te doen. Voor vragen kunt u per mail contact opnemen met Yordi Grutters: svtwellovoetbal@concepts.nl.