InTwello

Verwenmiddag mantelzorgers gemeente Voorst

TWELLO/VOORST.- Ieder jaar wordt er rond de landelijke ‘Dag van de Mantelzorg’ in de gemeente Voorst aandacht besteed aan mantelzorg. Dit jaar willen we alle mantelzorgers van de gemeente Voorst extra in het zonnetje zetten en uitnodigen op zaterdagmiddag 7 november. Het landelijke thema is dit jaar ‘Laat je zien’.

Mens en Welzijn Voorst organiseert in samenwerking met Rotary Voorst en Hotel Bussloo/ Restaurant Intens een verwenmiddag voor alle mantelzorgers uit de gemeente Voorst. U kunt kiezen uit een kleurworkshop, een stijlworkshop een manicureworkshop en speciaal voor de mannen een barbierworkshop. Daarnaast kunt u terecht voor make up- advies, een stoelmassage of voetmassage. Er is een bier- en wijnproeverij en Restaurant Intens wil op culinair gebied graag laten zien wat het te bieden heeft. Rotary Voorst heeft de organisatie van deze middag mogelijk gemaakt door daarvoor financiële middelen beschikbaar te stellen. Rotary Voorst heeft ook geld beschikbaar gesteld voor jonge mantelzorgers. Jonge mantelzorgers zijn kinderen/jongeren in de leeftijd van 8 tot 23 jaar die met zorg opgroeien. Zij worden uitgenodigd voor een Fundag op zaterdag 28 november in het Dolfinarium in Harderwijk. Er is een spetterend programma samengesteld en zij kunnen allerlei workshops volgen. Kent u jonge mantelzorgers geef hen dan vast op, dan krijgen zij informatie over deze bijeenkomst toegestuurd.

Bent u mantelzorger en komt u uit de gemeente Voorst dan kunt u zich voor de mantelzorgmiddag van 7 november opgeven vóór zaterdag 24 oktober bij: Mens en Welzijn Voorst t.a.v. Conny Kalker,

Jachtlustplein 11, 7391 BW Twello. Tel: 0571 279090 of mail naar: c.kalker@mensenwelzijn.nl.

Bij opgave graag de volgende gegevens doorgeven: persoonsgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Wilt u ook aangeven van wie u mantelzorger bent en wat diegene mankeert. Daarnaast willen we weten naar welke workshop u eerste en tweede voorkeur uit gaat. Heeft u geen vervoer of kunt u binnen uw eigen netwerk geen opvang vinden, geef dit dan aan, dan proberen wij dit voor u te regelen. Wanneer u zich op heeft gegeven wordt u 7 november verwacht van 13:30 uur tot 16:30 uur in Hotel Bussloo/Restaurant Intens, Bloemenksweg 38, 7383 RN Voorst.