InTwello

Uitreiking certificaten Klik & Tik in bibliotheek Twello

Dinsdagmorgen 15 december heeft de voorzitter van de bibliotheek Marion Berendsen  in bibliotheek Twello Klik & Tik certificaten uitgereikt. Alle deelnemers  hebben drie modules gevolgd: Klik & Tik de basis, Het internet op, Samen op het web. De deelnemers zijn vol lof over het geduld van de vrijwilligers, de goede uitleg en de gezelligheid. Er waren deelnemers die voorheen nog nooit achter een computer hadden maar nu regelmatig informatie zoeken op het internet.  Ook vinden ze het bijzonder plezierig om de cursus in eigen tempo te volgen. Of het nu 10 lessen of 40 lessen zijn, ze ervaren geen druk. Een deelnemer gaf aan nu meer met haar familie in het buitenland via het internet te communiceren.

Het is net als met autorijden, de deelnemers hebben nu hun rijbewijs maar de ervaring zit het toch echt in het doen. Daarom kunnen de deelnemers altijd terugkomen als ze een vraag hebben. Vanaf 5 januari is er iedere dinsdagmiddag in de bibliotheek een Tabletcafé, waarbij vragen tav Klik & Tik gesteld kunnen worden. Maar ook vragen over een Tablet, laptop of smartphone. Twee vrijwilligers van SeniorWeb zijn van 14.00 – 15.00 uur aanwezig om vragen te beantwoorden. Toegang is gratis, lidmaatschap van de bibliotheek is niet nodig.

Geïnteresseerden voor de cursus Klik & Tik kunnen zich aanmelden bij bibliotheek Twello of via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl