InTwello

Tafeltennisvereniging Trias kersttoernooi

Jij komt toch ook?

Op maandag 21 december organiseert tafeltennisvereniging Trias het 41e Kersttoernooi speciaal voor alle basisscholieren van groep 3 t/m 8 van de gemeente Voorst. Bij grote deelname wordt er ook op dinsdag 22 december gespeeld. Iedereen speelt op een dagdeel, een ochtend of middag. Hiervoor ben jij uitgenodigd! Na de sluitingsdatum 13-12-15 krijg jij bericht via de mail hoe laat je aanwezig dient te zijn.

Voor de jongste kinderen wordt er in de vorm van een spel getafeltennist. Voor de oudere kinderen wordt er ook een toernooi gespeeld. In iedere leeftijdscategorie zijn leuke prijzen te winnen.

Waar is het toernooi?
Bij het Triaspant aan de Stinzenlaan 89 in Twello (Achter het Holthuis).

Kan ik nog oefenen?
Dat kan! Kinderen uit groep 3 t/m 5 kunnen op zaterdag 19 december terecht van 13:00-14:00 uur. Kinderen uit groep 6 t/m 8 kunnen terecht op maandag 14 december van 16:45-18:00 uur.

Hoe kan ik me opgeven?
Je kunt je aanmelden t/m 15 december bij Francesca Zweers via het e-mailadres triaskersttoernooi@gmail.com. Geef bij opgave je naam, school en groep door. Ook voor vragen kun je bij Francesca terecht.

Kijk voor meer informatie over onze tafeltennisvereniging ook op www.ttv-trias.nl / https://www.facebook.com/TtvTrias?fref=ts!!