InTwello

Rommelmarkt Dorpskerk Twello 13 mei 2017

De voorbereidingen voor de Rommelmarkt Dorpskerk zijn weer in volle gang. De rommelmarkt vindt dit jaar op 13 mei plaats en dit is wat later dan dat u van ons bent gewend. Door andere evenementen/vakanties in april en natuurlijk de hoop op mooier weer hebben we besloten om de rommelmarkt in mei te laten plaatsvinden.

De inzamelzaterdagen bij de familie Winterman gaan vanaf zaterdag 21 januari weer van start.

Om ook dit jaar weer een fantastisch evenement te maken met een mooie opbrengst die ten goede komt aan het culturele erfgoed, De Dorpskerk en het Meereorgel, hebben we veel goederen nodig. Dus heeft u spullen die u in de weg staan maar voor anderen nog goed bruikbaar zijn, wij willen ze graag hebben.

Inleveren
Iedere zaterdag t/m 6 mei bieden we u de mogelijkheid om zelf uw spullen langs te komen brengen. Dit kan bij de familie Winterman, Voordersteeg 12 iedere zaterdag tussen 09.00 en 12.00.

Ophalen
Vindt u het prettiger als wij de spullen bij u op komen halen, dat kan ook. U kunt dan contact opnemen met de heer Bresser (0621444809) of de heer Bokdam (0681568362). Dan maken we een afspraak om het bij u op te halen.