InTwello

Zwembad de Schaeck


Zwembad De Schaeck, het warmste bad van de regio! En dat bedoelen we letterlijk, want de watertemperatuur is nergens zo warm. Aangenaam om te zwemmen dus. Maar het warmste bad betekent voor ons veel meer. Ons personeel heet u bij binnenkomst al direct welkom. Wij doen er alles aan om u op uw gemak te laten voelen.

Zwembad de Schaeck beschikt over een binnen- en buitenbad. Het binnenbad is het gehele jaar geopend, het buitenbad alleen in de zomer. Zwembad de Schaeck is gelegen aan de rand van Twello, en is goed bereikbaar via de snelweg en provinciale wegen. Er is een parkeerterrein aanwezig, waar gratis geparkeerd kan worden.

In het binnenbad is er een glijbaan, een whirlpool, een stroomversnelling en een Turks stoombad. Er is ruimte om banen te zwemmen, recreatief te zwemmen of om lekker fanatiek mee te doen aan verschillende AquaSporten. Door de hoge watertemperaturen van bijvoorbeeld het doelgroepenbad, is dit bad bij uitstek geschikt voor revalidatie of de medische zwemmers.

Het buitenbad heeft een glijbaan, duikplanken en een whirlpool. Verder is er bij het buitenbad een grote zonneweide gelegen, met daarbij 2 beachvolleybalvelden en allerlei speelobjecten.