InTwello

Sportschool & Squashcentrum Tijssen

Openingstijden

  • Gesloten

Sportschool / Squashcentrum Tijssen is al ruim 37 jaar actief als instituut, waar sportlessen van hoge kwaliteit worden gegeven. We noemen onszelf nadrukkelijk sportschool en geen fitnesscentrum, omdat we mensen graag meer meegeven dan alleen een lekkere training. We proberen onze leerlingen/deelnemers iets te leren over het functioneren van hun eigen lichaam. Bij de verdedigingssporten die we geven is de mentaliteitsvorming een belangrijk item en bij lessen voor kinderen de ontwikkeling van de motoriek. Dit zijn nog maar een aantal voorbeelden van de zaken die aan de orde komen. Daarnaast zijn de lessen natuurlijk ook een lekkere training met een verantwoorde opbouw.
Onze doelstelling is een bijdrage te leveren aan de gezondheid van de inwoners uit deze gemeente. Daardoor kan een langer en gezonder leven bereikt worden.

Dit doen wij door voortdurend onze service en kwaliteit te professionaliseren. Meegaan met nieuwe trends, preventieve begeleiding en groepsles programma’s.

In ons sportcentrum zijn alle medewerkers gediplomeerd. Wanneer je kennis wilt komen maken met ons sportcentrum, plannen wij vrijblijvend een gesprek, om samen te kijken naar jouw wensen, doelstelling, beperkingen en behoeftes. Gaat je voorkeur uit naar ontspanning, sociale contacten, het verbeteren van je conditie, verminderen van je lichaamsgewicht, revalidatie of heb je andere wensen? Je geeft aan wat je wilt en wij helpen jou daarbij.

Sportschool / Squashcentrum Tijssen is 6 dagen per week geopend en in de periode oktober t/m maart zelfs 7 dagen per week. Het sportcentrum beschikt naast de gebruikelijke faciliteiten ook nog eens over extra faciliteiten zoals professionele zonnebanken, squashbanen en een infrarood sauna.