InTwello

Voorst Actief

voorstactief.nl/

Voorst Actief, van en voor iedereen, is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, de buurtsportcoaches en de dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties. Kleine initiatieven kunnen daardoor uitgroeien tot bloeiende activiteiten. Voorstactief.nl is de plaats waar we het aanbod kunnen én mogen laten zien aan elkaar.

Voorstactief.nl is er voor iedereen in de gemeente Voorst. Organisator, deelnemer, vrijwilliger of toeschouwer.
Het platform waar vragers, aanbieders, overkoepelende- en ondersteuningsorganisaties elkaar vinden en krachten gebundeld worden. Een platform voor iedereen, van iedereen. Samen staan we sterk en kunnen we realiseren dat iedereen meedoet en actief participeert in de samenleving.

De website voorstactief.nl biedt o.a. een activiteitenagenda en een overzicht van het structurele aanbod op het gebied van Cultuur en Kunst, Sport en Bewegen en Welzijn en Recreatie. Elke aanbieder/organisator kan kosteloos gebruik maken van voorstactief.nl.

STRUCTUREEL AANBOD
Het structurele aanbod is reeds grotendeels door ons gevuld. Opmerkingen/aanvullingen/wijzigingen kunt u doorgeven via het contactformulier. Mocht u bezwaar hebben tegen het vermelden van het aanbod op de website dan vernemen wij dit graag en verwijderen wij uw gegevens. De informatie op de website is de verantwoordelijkheid van u als aanbieder.
Elk kwartaal stuurt de beheerder van de website een e-mail naar alle aanbieders om u er aan te herinneren dat u de informatie up to date houdt.

Activiteitenagenda
De website biedt tevens een activiteitenagenda met eenmalige, kortdurende activiteiten voor iedereen. Het biedt u de mogelijkheid om uw activiteiten kosteloos onder de aandacht te brengen. U dient zelf uw activiteit op deze website te plaatsen. Informatie over het plaatsen hiervan vindt u op de website onder ‘info’. Maak hier vooral gebruik van want samen maken we Voorst actief!

Het team van VoorstActief

Adres

Website: voorstactief.nl/