InTwello

Onbezorgd op vakantie met Arke Twello

TWELLO.- Direct bij binnenkomst overvalt je al een heerlijk vakantiegevoel en waan je je in Thailand. Of het nu een stedentrip betreft, een autovakantie, een zonvakantie, verre reis of wintersport, Arke in Twello regelt het allemaal. Reisadvies op maat is één van hun sterkste kanten.

Arke Twello heeft een lange historie van 30 jaar waarin het diverse namen heeft gekend zoals World of TUI en Holland International. Vanaf 1 oktober gaat Arke TUI heten. Alleen de naam verandert, voor de rest blijft alles voor de klant vertrouwd en wordt men geholpen door dezelfde medewerkers. Ook het uitgebreide reisaanbod blijft onveranderd.

Make-over
Het team, dat al jaren samenwerkt, bestaat uit Margo ter Mate, Hanneke Hissink en Marit Addink. “Wij zijn blij met de make-over van onze winkel”, lacht Marit, “het is allemaal nieuw en fris en heeft vele voordelen”. Ze wijst op een lange tafel met een touch screen in XXL-formaat. “Hiermee kunnen we onze klanten veel laten zien zoals hotels en bestemmingen. En als de ouders een reis boeken, dan kunnen de kleintjes de grote tablet gebruiken voor spelletjes.” De winkel ademt vakantiesfeer: de lange fotowand waarop een Thais bootje langs dobbert, zorgt direct voor een prettig vakantiegevoel nog voordat je een reis hebt geboekt.

Extra voordeel
Arke heeft in samenwerking met eetcafé de Waardige Waard een bijzondere voordeelactie: vakantiegangers die t/m 20 juni 2015 een reis boeken bij Arke Twello, ontvangen bij de Waardige Waard de tweede ‘Hap van de Week’ gratis. Het enige wat zij daarvoor hoeven te doen is bij de Waardige Waard, de in de winkel ontvangen tegoedbon tonen.

Vooraf tax free winkelen
Binnenkort op reis met Arkefly? Dan is het goed om te weten dat tax free producten vanuit de luie stoel thuis al besteld kunnen worden. De producten worden vervolgens aan boord geleverd. Het werkt heel simpel: de reiziger zoekt de aankopen online uit en vervolgens liggen deze klaar in het vliegtuig. Geen gehaast meer op Schiphol om de vlucht nog te halen. In de webshop kan gekozen worden uit meer dan 800 artikelen van favoriete merken, met prijzen die gegarandeerd lager zijn dan op de luchthaven. Er kan ook telefonisch worden besteld uit de tax free catalogus die na boeking thuis op de deurmat ligt en via het bijbehorende bestelformulier. De aankopen worden pas aan boord betaald, met een creditcard of met contant geld.