InTwello

Mode Event bij Brasserie Korderijnk

Modeondernemers Twello organiseren verrassende en gezellige modemiddag

TWELLO.- Een brainstormsessie tussen alle modezaken heeft tot een verrassend en vooral vernieuwend concept geleid. Een gezellig uitje voor de dames, waarbij ook de heren niet zijn vergeten.

Welk modebeeld biedt het voorjaar 2016? Een vraag die menigeen zich stelt. Daarom bieden alle modezaken in het dorp gezamenlijk een fantastische middag om de bezoekers met trends en weetjes van 2016 kennis te laten maken. Is er sprake van een sporty look of juist van vele vrouwelijke accenten? En voor de mannen: stoere looks voor ieder budget. Volgens insiders is de nieuwe collectie voor haar en voor hem om van te watertanden.

De opzet is heel vernieuwend en bewust gekozen om u een mooie middag te bezorgen. Omlijst door live muziek in een lounge-achtige, sfeervolle ruimte trekt de nieuwste mode aan u voorbij. Ruim honderd creaties worden deze middag getoond. De deelnemende modezaken bezorgen u een heerlijke en gezellige middag waarin u met een glaasje rondwandelt en wordt verwend met allerlei lekkernijen. Voor de mannen is het Mode Event minstens zo aantrekkelijk als voor de dames, de nieuwste herenmode wordt getoond en daarnaast is er een wijnproeverij.
Kortom: dit is een mode-middag met een fijne sfeer en vooral veel gezelligheid. U bent van harte welkom op zondag 6 maart van 13.00 tot 17.00 uur.
De kaartverkoop is inmiddels begonnen in alle modezaken, voor vijftien euro heeft u een heerlijke mode-middag inclusief vele lekkernijen en de dranken niet te vergeten.

Mode Event 2016 Twello

Foto: De dames, Marja van My Way Mode, Diane van MDS Mode en Jolanda van Huiskes Mode.

Bron: Voorster Nieuws