InTwello

Maak uw e-reader vakantieklaar!

Hulp bij installatie e-book account bibliotheek Brummen | Voorst

Een fijne vakantie begint met een goede voorbereiding. Denk daarbij ook aan de e-reader. Maak daarom een afspraak bij de Bibliotheek Brummen|Voorst om de e-reader klaar te maken voor het lenen van e-books van de bibliotheek.

De hele maand mei hulp op afspraak

Leden van de bibliotheek kunnen kiezen uit ruim 22.000 e-books. Het grootste deel is ook geschikt voor e-readers. Om de e-books van de bibliotheek op de e-reader te kunnen lezen is het nodig om eenmalig: software te installeren op de laptop, een Adobe-ID aan te maken en de laptop en e-reader te autoriseren. Leden van de Bibliotheek Brummen|Voorst die hier hulp bij willen hebben, kunnen in mei op afspraak terecht bij alle vaste vestigingen.

Aanmelden op afspraak of bij servicebalie

Voor het maken van een afspraak, mail dan naar: ebook@bibliotheekbrummenvoorst.nl onder vermelding van:

  • Merk en type e-reader
  • De vestiging waar u wilt langskomen – Brummen, Eerbeek of Twello.
  • Drie dagdelen die u goed uitkomen (b.v. maandagmiddag, dinsdagochtend en donderdagmiddag).

Via de mail ontvangt u een datum om langs te komen met de e-reader, laptop en bijbehorende snoertjes om deze vakantieklaar te maken. Het is ook mogelijk om bij de servicebalie een afspraak te maken.

Ook spreekuur zonder afspraak

Iedere week is er een digitaal spreekuur in Brummen en Twello waar leners zonder afspraak terecht kunnen met vragen over de e-books, luisterboeken en apps van de bibliotheek. In Twello iedere dinsdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur en in Brummen iedere donderdagmiddag van 14.00-15.00 uur.