InTwello

Lunchconcert brasserie Korderijnk

TWELLO.- Zin in een leuk uitje zo aan het einde van de zomer? Brasserie Korderijnk in Twello geeft u daartoe een mooie gelegenheid op dinsdag 20 oktober a.s. U wordt onthaald met een welkomstdrankje, gevolgd door een voortreffelijke warme lunch. Maar dat is nog niet alles, voor en tijdens de 3-gangen lunch verzorgt het Oosterhuuzens Dialectkoor het muzikale gedeelte met prettig in het gehoor liggende zang.

Het Oosterhuuzens Dialectkoor zingt populaire liedjes in het Oost-Veluws dialect. Het mannenkoor is een koor waar gezelligheid de boventoon voert, maar waarbij het koor door zang en uitstraling tijdens optredens ook goed voor de dag wil komen. Alle liedjes worden in de streektaal gezongen en zijn dialectvertalingen van bekende Nederlandse of buitenlandse liedjes. Ook worden liedjes gezongen, waarvan tekst en muziek door eigen leden zijn gemaakt. Het koor bestaat uit ongeveer 60 leden en wordt begeleid door drie accordeonisten en een drummer.

Voor de prijs van 21,00 euro p.p. krijgt u een paar leuke uurtjes in de sfeervolle ambiance van brasserie Korderijnk en wordt er een 3-gangen warme lunch geserveerd (incl.1 consumptie).

De lunchconcerten welke 2x per jaar plaats vinden, trekken steeds meer belangstelling zodat tijdig plaats bespreken teleurstelling kan voorkomen. Aanvang 12.30 uur en de zaal is vanaf 11.30 uur geopend. Toegangskaarten uitsluitend verkrijgbaar bij brasserie restaurant Korderijnk, Stationsstraat 31, Twello. Tel. 0571271851.