InTwello

LenteLive! trapt tentfeesten seizoen af

DE VECHT | LenteLive!, het grootse muziekspektakel waarbij de lente en het nieuwe tentfeesten seizoen wordt ingeluid, vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 en zondag 10 April. Na het succes van vorig jaar zal de grote festival tent opnieuw zijn haringen vestigen in de Vecht. De muzikale line-up en de zondagse Lentebokbierdag met Lammetjesweide, zullen zorgen voor een onvergetelijk lente weekend.

Muzikale traktatie
Niemand minder dan Popgunnn,  is de hoofdact van zaterdagavond. In ruim 90 minuten vliegen alleen de beste Dance, Rock en Hip Hop tracks van de afgelopen 15 jaar om je oren. Verwacht niet eerder gehoorde Mash Ups, veel interactie, CO2 Jets en een uitgebreide licht- en geluidshow. De enthousiaste jongens van Baby Blue beloven de tent vooraf op de kop te zetten. Zij spelen alles zolang het maar voldoet aan de voorwaarden: iedereen kent het, iedereen zingt het en iedereen zal er op dansen en springen! De eindbazen van de coverbands The Guilty Six omlijsten de zondag met de nodige guilty meezingers samen met de verrassende gitaarmuziek van Poor John. DJ Sander heeft zich inmiddels bewezen en maakt het  LenteLive! feest compleet.

Voor het hele gezin
Een gratis middag uit voor het hele gezin. Het kan op LenteLive! Zondag is het Lentebokbierdag! en wordt het aller eerste Lentebok-fust aangesloten op de tap. Terwijl de ouderen genieten van het muziekprogramma vermaken de allerkleinsten zich in de ‘Lammetjesweide’. Met dit jaar meer weide gevuld met springkussens, een stormbaan, ijs- en snoepwagens.

Kaartverkoop
Zaterdag kaarten zijn vanaf 5 maart verkrijgbaar bij Foto Combi van de Worp (Twello), Café de Groot (de Vecht) of Café Bar de Ruif (Vaassen). E-tickets via www.lentelive.com.
Voorverkoop tickets en E-tickets €12,- | Kaarten aan de kassa €15,- (tenzij uitverkocht)

WWW.LENTELIVE.COM

LenteLive_de_vecht_2016