InTwello

De Koepel verzorgt uw sportweekend!

De Koepel verzorgt uw sportweekend!

De gemeente Voorst heeft een, gezien haar schaalgrootte, uitstekend voorzieningenniveau wat betreft sportaccommodaties en ruimtelijke voorzieningen.

Onze mooie gemeente ligt centraal tussen de Veluwe en IJssel in de stedendriehoek Zutphen, Apeldoorn en Deventer.

De grote diversiteit aan landschappen maakt het gebied zeer geschikt voor fiets- en wandeltochten. Niet alleen de aantrekkelijke fiets- en wandelpaden brengen u in beweging, ook het uitgebreide aanbod aan sportaccommodaties en ruimtelijke voorzieningen nodigen uit tot sporten en bewegen.

De Koepel Sport, Welzijn en Cultuur gemeente Voorst draagt zorg voor een zo optimaal mogelijk aanbod van alle accommodaties.

De Koepel heeft daarom een tweetal brochures laten samenstellen om meer inzichtelijk te maken wat wij te bieden hebben. Dit kan variëren van “gewoon” een uurtje sporten tot het compleet organiseren van uw bedrijfsuitje of zelfs trainingskamp.

In deze brochure presenteren wij onze accommodaties en brengen wij u als groep of vereniging graag in contact met de verschillende partners. Zo is er een samenwerking met o.a. tafeltennisvereniging Trias, VHC Twello, zwembad de Schaeck, Scouting Gelre en Pigika Twello en diverse andere partners.

U treft een selectie van binnen- en buitensportaccommodaties, tennisaccommodaties, informatie over verschillende (sport)verenigingen en overnachtingsmogelijkheden, speciaal voor groepen of verenigingen.

Naast het faciliteren van een lunch- of dinerarrangement denken wij graag met u mee bij het verzorgen van een meerdaags verblijf.

Meer informatie over de sportaccommodaties vindt u op de website van de Koepel: http://www.koepelvoorst.nl/brochures

Stichting Koepel sport, welzijn en cultuur

Tel:  0571-276500

Email: reservering@koepelvoorst.nl

Met een verblijfsarrangement is het lekker sporten en genieten in de gemeente Voorst!
Wij denken graag met u mee en verzorgen uw verblijfsarrangement op maat!