InTwello

Kerstlichtjestocht ‘kinderen voor kinderen’ inTwello

Een mooie kerst voor ieder kind in de Stedendriehoek. Dat moet toch mogelijk zijn? In de Stedendriehoek zijn er ruim 300 kinderen onder de hoede van de Voedselbank Deventer. Om deze kinderen een grote glimlach te bezorgen gaat inTwello deze kerst samenwerken met alle kinderen uit Twello e.o. en de Voedselbank Deventer. Op 18 december kunnen kinderen deelnemen aan de kerstlichtjestocht ‘kinderen voor kinderen’.

Maak thuis de mooiste kerstlampion met (led) lampje en kom naar Twello. Loop en zing kerstliedjes mee in de kerstlichtjestocht door het centrum. Heb jij de tocht gehaald? Dan heb jij een kerstcadeau verdiend, niet voor jezelf, maar voor een ander kindje die ingeschreven staat bij de Voedselbank Deventer. inTwello, lokale winkeliers en de Voedselbank Deventer zorgen dat de cadeautjes onder de juiste kerstboom komen. Zo hebben alle kinderen in de Stedendriehoek een fijne ‘Kerst in Twello’.

Meld je nu aan met je vriendjes en vriendinnetjes voor deelname op info@intwello.nl. Dan weten wij precies hoeveel kinderen we blij kunnen maken. Vraag jij je ouders om deel te nemen als begeleiding? Tot vrijdag 18 december om 18.30 – 19:30 uur op het Dorpsplein in Twello.