InTwello

Jumbo Binnendijk opent pick up point voor online bestellingen

TWELLO.- Goed nieuws voor klanten van Jumbo Binnendijk: de winkel opent op 15 september een Pick Up Point voor online bestellingen. Inwoners van Twello en omgeving kunnen hun boodschappen eenvoudig bestellen op Jumbo.com en de bestelling vervolgens snel ophalen bij de speciale balie bij de achterdeur van de winkel.

Martin Binnendijk kijkt er naar uit om klanten kennis te laten maken met de nieuwe service: “Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Met het Pick Up Point komen we tegemoet aan de wens van onze klanten om overal en op elk moment boodschappen te kunnen doen. Of dit nu in de winkel of online is. Uiteraard bieden we ook bij het ophalen van online bestellingen de persoonlijke service die klanten van ons gewend zijn.”

Ook online 7 Zekerheden
Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten is trots op de opening van het Pick Up Point in Twello. “Geweldig dat we nu ook voor inwoners van Twello online het verschil kunnen maken. Vanzelfsprekend garanderen we ook bij online bestellingen de unieke Jumbo formule van de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs door middel van de 7 Zekerheden. Dit zijn garanties waarmee we onze beloften aan de klant iedere dag nakomen. In onze webwinkel vind je bijvoorbeeld het grootste online supermarktassortiment. Mist de klant toch iets? Dan halen we het in huis. Daarnaast bieden we ook online gegarandeerd de laagste prijs.”

Online bestellen en ophalen
Met het Pick Up Point in Twello opent Jumbo het 114e afhaalpunt voor online bestellingen in Nederland. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16:00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 09:00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12:00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan er betaald worden met pin.

Het Pick Up Point is van maandag tot en met vrijdag vanaf 16:00 uur geopend tot de sluitingstijd van de winkel. Op zaterdag is het Pick Up Point vanaf 09:00 uur geopend.