InTwello

Jumbo Binnendijk geeft stevige korting twente plat

Twente Plat in Kulturhus Jachtlust

TWELLO.- Precies twee jaar geleden waren ze voor de allereerste keer in Twello.

Twente Plat bezorgde het publiek zere kaken van het lachen met hun prachtige voorstelling met Twentse humor in dialect. Daarom is er goed nieuws voor de vele liefhebbers van streekhumor, want op zaterdag 24 oktober komt Twente Plat opnieuw naar Jachtlust. Met een goednieuw programma natuurlijk. En evenals 2 jaar geleden is de komende voorstelling weer geïnitieerd door Supermarkt Jumbo Binnendijk, die ook dit keer zijn klanten een stevige korting aanbiedt op de entreeprijs.

Ook in het seizoen 2015/ 2016 brengt Twente Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de Twentse humor zo aanstekelijk maakt. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en sprankelende  sketches worden aaneen geregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat. Twente Plat is keigoed in het neerzetten van dolkomische typetjes en in het nieuwe programma passeren dan ook een aantal knotsgekke figuren de revue. Zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. En Mans de beveiliger, die alweer het binnenhof onveilig maakt. Ondertussen gaat Tinus aan de slag als arts en blijkt al snel de schrik van zijn patiënten.

Entreekaarten voor deze avond uit zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Jumbo Binnendijk, Duistervoordseweg 11, Twello. Bij aankoop van uw boodschappen bij Jumbo Binnendijk ontvangt u een kortingsbon die recht geeft op maar liefst 5.- euro  korting p.p. op de entreeprijs. U betaalt dan slechts 11.- euro p.p. Haast u met de aanschaf van uw kaarten, want de belangstelling is groot. Kijk ook eens op www.twenteplat.com