InTwello

Juffen- en meesterdag op de Oase

TWELLO.- Het was Feest! Hoera, alle leerkrachten van de Oase vierden afgelopen woensdag 10 juni hun verjaardagen. Op het plein werden ze die ochtend vrolijk toegezongen door alle leerlingen en vele ouders. Ze zetten daarom zelf een polonaise in en zo swingden ze het plein over. Het feest werd doorgezet in de klassen, waarbij de leerkrachten ontzettend werden verwend door de leerlingen. Prachtige tekeningen, heerlijke chocolade of fleurige bloemen. Wat een verwennerij.

Alle leerkrachten organiseerden een gezellige dag vol leuke spelletjes en activiteiten en zorgden voor de welbekende traktaties. Daarnaast ontstond er bij de centrale boom op het schoolplein een bijzondere plek. ‘De Oase wensboom’. Alle leerlingen mochten die ochtend een hart versieren waarop ze een wens mochten schrijven. En wat was het prachtig om te zien in hoeverre de leerlingen denken aan de mensen en geliefden om hen heen. De school is trots op haar leerlingen! Er hingen wensen voor ouders, een klusjesman voor mama bijvoorbeeld.

Wensen voor de leerkrachten en of de baby van juf Dagmar maar snel kon komen. Er waren grappige wensen. Zoals de wens om juf Hester een keer een nat pak te geven. In groep 7 wensten bijna alle leerlingen een slaapfeestje op school. Er werden wensen op papier gezet voor zieke opa’s of oma’s. De boom hing vol met grappige, liefdevolle, warme en mooie wensen. Het team van de Oase beraadt zich nu op deze wensen en zal binnenkort een beslissing maken welke wens er uit zal komen. Al met al was het een gezellige en stralende dag waar de hele Oase met een warm gevoel op terug kijkt. Dank aan alle leerlingen, ouders en team.