InTwello

Joke Elfrink winnares Accent actie

TWELLO.- Een prijsvraag insturen kan soms leiden tot een meevallertje. Dit was zeker het geval voor mevr. Joke Elfrink uit Twello. Tot haar verbazing werd zij winnares van de juwelier Accent-actie, en daardoor in het bezit kwam van een dameshorloge van het merk M&M. Uit het grote aantal inzendingen (er kan er maar een winnen) werd zij door de Accent medewerkers uitverkoren.

Het merk M&M staat bekend als herkenbaar en baanbrekend. Achter elk M&M horloge schuilt een individueel vormgevingsproces, horloges die in vorm en in materiaal de filosofie van de beroemde ontwerpstudio weerspiegelen. Dit proces is bepalend voor de onmiskenbare M&M-designkwaliteit, iets wat keer op keer wordt bevestigd. Alfex horloges worden gemaakt van antiallergisch roestvrij staal en zijn uitgerust met een quartz-uurwerk.

Naast horloges vindt u bij Accent uiteraard ook een uitgebreide collectie sieraden. U kunt kiezen uit moderne, klassieke, vaak unieke ontwerpen, waarbij vakkundig advies bij uw keuze vanzelfsprekend is. Maar Accent is méér dan een juwelier. Zoekt u iets speciaals, of wilt u een eigen ontwerp laten uitvoeren? De eigen goudsmid ontwerpt, maakt en repareert alle sieraden van goud of zilver op ambachtelijke wijze. Al 12,5 jaar is Accent hèt adres voor sieraden en horloges met een eigen stijl.