InTwello

Inschrijvingen Anytime Fitness begonnen

TWELLO.- De ruimte op de eerste verdieping boven het Rabobankpand zal een ware metamorfose ondergaan en men streeft ernaar om Anytime Fitness op 28 december te kunnen inwijden. Dat de ruimtes afgelopen weekend nog niet af waren kon niemand deren: in grote getale liet men zich informeren en rondleiden om zich ten slotte in te schrijven.

Wat is er zo bijzonder aan Anytime Fitness? In deze club kan men 24 uur per dag en 7 dagen in de week trainen en helemaal volgens eigen tijdschema. En er is persoonlijke begeleiding. “Wereldwijd zijn er meer dan 3000 Anytime Fitness Clubs open”, legt clubmanager Remy den Bleijker uit, “daar kun je – als je op reis bent – allemaal terecht.” Ook ’s nachts bestaat de mogelijkheid te sporten en op de vraag of hij dan ook echt mensen verwacht antwoordt Remy: “Jazeker, er zijn mensen die werken in de nachtelijke uren en dan graag nog even willen sporten voordat ze naar bed gaan. Anderen komen moeilijk in slaap en kiezen ervoor de tijd nuttig te besteden door aan geest en lichaam te werken”. Daarvoor ontvangt de bezoeker een persoonlijke toegangssleutel met profielschets, gekoppeld aan een geavanceerd toegangs- en beveiligingssysteem. Met deze sleutel heeft men toegang tot alle fitnessclubs van Anytime Fitness op de wereld.

Werken aan de conditie en uitkijken op de Dorpsstraat

Momenteel is men volop bezig met het bouwen van een prachtige club voor fitness, groepslessen, spinning, functional training, personal training en meer. Tot de inrichting behoren ook de allernieuwste apparatuur, luxe privé-douches en een gezellige lounge. De ligging is ideaal en tijdens het fitnessen kan men uitkijken op de Dorpsstraat en het Dorpsplein. 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar. Alle beperkingen qua tijd kan men dus overboord gooien.

Voorverkoop

Wie van een flink voordeel wil genieten doet er verstandig aan om zich zo snel mogelijk in te schrijven, want de voorverkoop is reeds in het afgelopen weekend begonnen en gaat door tot eind december totdat de club haar deuren opent. Het team is dan voor informatie en inschrijving aanwezig op de volgende dagen en tijden:

Dinsdag           : 16:00 – 19:00 uur

Woensdag        : 12:00 – 15:00 uur

Donderdag       : 17:00 – 20:00 uur

Vrijdag             : 17:00 – 21:00 uur

Zaterdag          : 10:00 – 16:00 uur

Zondag            : 13:00 – 16:00 uur

 

Bron: Voorster Nieuws