InTwello

Inschrijving Vierhofstedentoernooi geopend

Zeg je volleybal, feest en gezelligheid dan zeg je Vierhofstedentoernooi! De 37e editie van het grootste gras en beachtoernooi van de regio komt er weer aan op 20, 21 en 22 mei. En de inschrijving daarvoor is geopend. Ga naar www.vierhofsteden.nl en geef je op!

Met je buurt, je volleybalteam, je voetbalteam het maakt niet uit. Als je maar zorgt dat je er bij bent. Van recreanten tot en met promotieklasse en een beetje  divisie, alles kan!

Wat goed is moet je koesteren! Daarom zijn veel vaste ingrediënten ook dit jaar aanwezig; een eerste divisie dames beachtoernooi van de NeVoBo op zaterdag, ontbijt op zaterdag en zondag, BB’s Partyshow, DJ Roy, feest in feesttent en kantine en het belangrijkste van alles; volleybal op verschillende niveaus.

Maar het Vierhofsteden zou het Vierhofsteden niet zijn als er ook niet vernieuwd zou worden! Op zaterdag 21 mei is er daarom een jeugdtoernooi voor deelnemers vanaf 12 jaar (vanaf de C jeugd). Inschrijving daarvoor is helemaal gratis en kan via info@vierhofsteden.nl. Er komt op vrijdagavond 20 mei een voetvolleytoernooi! Zondag wordt meer nog dan voorheen familiedag bij het Vierhofstedentoernooi. Op het grote kunstgrasveld staan dan meerdere springkussens en stormbanen en de beachaccommodatie is die dag in gebruik als de grootste zandbak van Twello!

Teams van buiten Twello kunnen gratis kamperen op onze accommodatie aan de Laene! Wil je met je team bij het VHT in Twello overnachten laat het ons dan weten op info@vierhofsteden.nl en je krijgt een brief met alle benodigde informatie!

Vrijdag en zaterdagavond is er vanzelfsprekend weer feest in de kantine en de feesttent ernaast. Wij zorgen voor goede DJ’s die draaien wat jullie leuk vinden!

Wees er bij in mei en schrijf je snel in! Ga naar www.vierhofsteden.nl.

Bron:Drtv