InTwello

Inschrijving Mini Triatlon en Kleurenrun Klompenfeest geopend

TWELLO.- Ook dit jaar zullen er aan het klompenfeest sportieve elementen worden toegevoegd. Zo wordt er wederom een mini triatlon georganiseerd en (nieuw voor Twello) een Kleurenrun, beide evenementen vinden plaats op zaterdag 5 september a.s.

Mini Triatlon

Door het enorme succes van vorig jaar is er besloten om de Mini Triatlon wederom een plaats in het klompenfeest te geven. Om de veiligheid te garanderen (het kan er soms “snel” aan toe gaan) is er besloten deze te organiseren voor kinderen tot 12 jaar. De triatlon bestaat uit drie verschillende onderdelen: 160 meter zwemmen (let op zwemdiploma vereist), 3,5 km fietsen en 1,4 km hardlopen. De leeftijdscategorieën zijn: t/m 8 jaar, t/m 10 jaar en t/m 12 jaar. Aanvang 13.30 uur. Deelname 2,50 euro p.p. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een leuke herinnering. De start en finish is bij zwembad de Schaeck. Inschrijving: klompenfeest.nl

Kleurenrun

Nieuw is dit jaar tijdens het Klompenfeest een spectaculaire Kleurenrun. Een activiteit die de laatste tijd volop in het nieuws is. Laat je lekker opzwepen door enerverende muziek en laat je overdonderen met verschillende kleuren. Er worden uiteraard uitwasbare kleuren gebruikt maar echter wel geheel op eigen risico. Meedoen is vooral fun, sportief en veel plezier hebben met elkaar, het is geen prestatieloop. Het parcours is ongeveer 4,5 kilometer met kleurverassingen onderweg. Meedoen kan vanaf 12 jaar, deelname 5 euro p.p. Er is plaats voor maximaal 400 deelnemers. Start en finish centrum Twello. Inschrijven: klompenfeest.nl Aanvang 17.00 uur met heating up, 17.30 uur Kleurentijd.