InTwello

Inschrijving kofferbak sale 21 Juni

TWELLO.- Zaterdag 20 en zondag 21 juni worden er diverse activiteiten georganiseerd in het centrum van Twello. Deze twee dagen zullen in het teken staan van de ‘Mannen’. De promotiecommissie van TC is bezig met het opzetten van een nostalgisch mannen programma met als thema ‘Brommers Kiek’n in Twello’ (oude tractoren, brommers, oude solexen, oude motoren, oldtimer auto’s, Amerikaanse auto’s maar ook hedendaagse motoren enz.).

Vanaf  maandag 15 tot en met zaterdag 20 juni is er een stempelactie bij de deelnemende winkeliers van TC, zij stellen speciaal voor Vaderdag 100 pakketten beschikbaar die op zaterdag en zondag zullen worden uitgedeeld.

Zondag 21 juni is er een koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze middag wordt er een ‘Kofferbak Sale’ georganiseerd. Deze zal worden gehouden op het parkeerterrein achter de Jumbo, het Barteldplein. Voor belangstellenden die een plek willen bespreken voor deze kofferbak sale ligt er bij de Marskramer, van Ghentstraat 10, een deelname formulier klaar. De kosten hiervoor zijn 2.50 euro. Inschrijven kan tot en met woensdag 17 juni. Er zijn zeventig plaatsen beschikbaar dus vol=vol!