InTwello

Informatiepunt Digitale Overheid in Bibliotheek Twello

Voor hulp en advies bij vragen over de overheid

Zorgtoeslag aanvragen, een vraag stellen aan de gemeente of werk zoeken. Dat moet tegenwoordig allemaal via de computer. Maar veel mensen vinden dit nog lastig. Voor vragen of advies over de websites van de overheid kan iedereen sinds maart terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid in Bibliotheek Twello. Ook voor vragen over zaken zoals belasting, rijbewijs, (verkeers)boetes, pensioen en uitkering kunt u bij de Bibliotheek terecht.

Zolang de Bibliotheek nog niet geopend is kan de vraag telefonisch (0571 – 272 338) of via de website van Bibliotheek Brummen|Voorst gesteld worden. Een medewerker van de Bibliotheek neemt vervolgens contact met u en geeft advies bij het vinden van informatie op internet en verwijst u door naar de juiste instantie(s).

Het Informatiepunt Digitale Overheid is gratis en lidmaatschap van de Bibliotheek is niet nodig. Zodra de Bibliotheek weer geopend is, kunt u ook terecht bij de wekelijkse spreekuren. Voor meer informatie zie ook www.bibliotheekbrummenvoorst.nl of mail naar ido@bibliotheekbrummenvoorst.nl.