InTwello

Herinneringsbijeenkomst voor nabestaanden

Stilstaan bij herinneringen en vooruit kijken

TWELLO.- Op donderdag 11 juni om 19.30 uur organiseert coöperatie DELA in Twello een herinneringsbijeenkomst voor iedereen die een dierbare verloren heeft. Deze vaak zeer goedbezochte bijeenkomsten zijn bedoeld om een moment stil te staan, terug te kijken en vooruit te kijken. Deze herinneringsbijeenkomst vindt plaats in Uitvaartcentrum Voorst.

Wanneer we afscheid moeten nemen van iemand die ons lief is, hebben we de behoefte om de herinneringen aan diegene vast te houden en te delen. Coöperatie DELA probeert bij te dragen aan het levend houden van de herinneringen en helpt nabestaanden de draad van het leven weer op te pakken. Bezoekers worden in uitvaartcentrum Voorst ontvangen met koffie en thee. Met deze bijeenkomst biedt DELA een moment om elkaar weer even te zien en te spreken. Ook worden er kaarsen gebrand, gedichten en verhalen voorgedragen en is er livemuziek met piano en zang. Parkeren kan op het terrein.

Aanmelden
Nabestaanden van DELA-leden in Twello ontvingen een uitnodiging voor deze bijeenkomst. Mensen die geen uitnodiging hebben ontvangen maar wel graag aanwezig willen zijn, zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden bij Yvonne Tonneman via 06 10282295 of per e-mail ytonneman@dela.org.

Over coöperatie DELA
Zo’n 170 vestigingen, 2.400 medewerkers, bijna 44.000 uitvaarten per jaar en bijna 3,7 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al meer dan 75 jaar tegen een eerlijke prijs met begrafenis, crematie, repatriëring, opvang, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is de ambitie van coöperatie DELA dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA is een ‘Great Place to Work’, heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en is lid van MVO Nederland. www.dela.nl