InTwello

Heldendag turners bij SV Twello

TWELLO.- De weg naar succes in de sport is vaak zwaar, heel zwaar. Het verhaal achter het succes is vaak nog interessanter dan de prestaties op de grote toernooien. Dat brengt The Hard Way To Success (THWTS) maandelijks in beeld. Inmiddels heeft de serie al bijna 1 miljoen views op Youtube en een erg groot bereik via Social Media. Internationale topsporters zoals Epke Zonderland, Fabian Hambüchen, Céline van Gerner, Daniel Keatings, Luke Carson en Lisa Top vertelden hun aangrijpende maar inspirerende verhaal al in één van de series van THWTS.

THWTS helden dag

Op 5 juli zal in Twello de eerste echte THWTS heldendag georganiseerd worden. Tijdens deze eerste editie komen de internationale helden Brinn Bevan, Céline van Gerner, Julia Bombach en Lisa Top naar Twello om hun fans te ontmoeten. Fans konden zich opgeven via de site van THWTS en ontvangen op de dag zelf een THWTS t-shirt of vest met de quote van zijn of haar held achterop. De dag bestaat uit een ochtend- en een middagsessie waarbij alle fans een gezond lunch pakketje krijgen. Een uur lang mogen ze hun helden alles vragen. We creëren een luchtige sfeer waarbij de helden ook aan kunnen schuiven aan de tafel van hun fans. Vervolgens zal er in de turnhal van Twello een training plaatsvinden van 2,5 uur. De THWTS helden zullen de warming-up verzorgen en hun fans training geven op alle toestellen! We sluiten af met een foto en handtekening moment.

Samenwerking

SV Twello is als club meteen bereid om deze bijzondere dag in hun turnhal plaats te laten vinden. Ze stellen de turnhal en de horeca ruimte beschikbaar en leden van de club ontvangen korting bij opgave voor deze heldendag. Het team van THWTS is ontzettend blij met deze samenwerking. Over de gehele dag komen maar liefst 72 fans naar Twello om hun helden te ontmoeten waarvan 32 leden van SV Twello. Dat er vier van deze internationale toppers naar Twello komen is natuurlijk uniek.