InTwello

Groot succes winactie Sinterklaas

Een succesvolle actie opzetten in deze tijd is niet eenvoudig. Maar de promotiecommissie van inTwello stroopte haar mouwen op samen met lokale ondernemers en ging deze Sinterklaas actie aan. De commissie zet zich in voor acties en evenementen voor de ondernemers, inwoners en bezoekers van Twello en omgeving.

We zijn blij met onze klanten en willen ze graag bedanken voor de gedane aankopen in Twello. Met een knipoog naar de oude speculaas actie hebben we geprobeerd een vernieuwende actie op te zetten voor het centrum. Tot nu toe zijn er al 15.000 wincodes ingevuld, dat is voor ons erg succesvol. We kijken dan ook erg uit naar de prijsuitreiking aanstaande zaterdag waar we de grotere prijzen mogen uitreiken.  U bent meer dan welkom op zaterdag 5 december om 11:00 uur op het Dorpsplein in Twello, aldus de promotiecommissie.

Sinterklaas inTwello
Wanneer u tot en met 4 december aankopen verricht boven de €10,- in Twello wordt u als klant beloond met een unieke wincode.
U maakt dan kans op ruim €10.000,- aan prijzen met onder andere een Middellandse Zee cruise, dames- en herenfiets, flatscreen tv, grote cadeaupakketten van lokale winkeliers en speculaas.