InTwello

Gezellige rommel- en antiekmarkt rondom de molen

 

TWELLO.- Komende zaterdag 20 juni organiseert Cadenza Twello haar jaarlijkse rommel- en antiekmarkt. Tussen 9.00 en 13.00 uur is er weer een enorme keuze uit meubels, kleding, elektronica, antiek, boeken en nog veel meer. Is de rommelmarkt van Cadenza een traditie?

Eigenlijk wel, want het gaat verder waar de traditie van St. Caecilia eindigt. En… het is de tweede keer onder de naam Cadenza. Het rommelteam is het afgelopen halfjaar vaak door Twello en omgeving gereden om uit schuurtjes, van zolders, uit de tuin of gewoon vanaf de oprit van alles te verzamelen. De laatste dagen voor dé zaterdag bestaan uit sorteren, sorteren en nog een sorteren. Op die manier staan alle kopjes, schoteltjes, speelgoed, elektronica, pannen, potten en nog veel meer straks netjes op een rij. Op de meubelboulevard vindt de klant een uitgebreide collectie bedden, tuinmeubelen, tafels, stoelen, etc.. De goed gesorteerde boekenkraam mag je natuurlijk ook niet missen. Ook de campingafdeling is een bezoekje waard, met allerlei campingartikelen.

Omdat het de volgende dag Vaderdag is doen ze hun uiterste best de lekkerste oliebollen te bakken. Kortom alle reden om aanstaande zaterdag 20 juni naar de molenschuur te komen. Vanaf 9.00 uur heten zij u van harte welkom. Om 13.00 uur sluiten ze de poorten. De molenschuur is te vinden naast de molen aan het Havekespad.