InTwello

Deelnemers gezocht ‘ff wat anders in Twello’ straat Klompenfeest

Dit jaar is de Dorpsstraat in Twello tijdens het Klompenfeest (4 t/m 6 September) ff wat anders en heel bijzonder. Waar het andere jaren leek dat het Klompenfeest hier ophield, gaat het er dit jaar heel anders aan toe. De Dorpsstraat zal omgetoverd worden tot een ware kunst en cultuur straat. Met als naam ‘ff wat anders in Twello’. In deze straat zal een speciale braderie plaats vinden, directe aansluiting op de oude ambachten en het Swinckelsplein. Een gezellige plek vol kunst en cultuur voor inwoners en bezoekers! Uiteraard is het succes van dit vrijwillige initiatief niet mogelijk zonder u en uw hulp. Delen van dit bericht wordt dus erg op prijs gesteld.

Braderie

Er komt een speciale braderie. Of het een ware braderie te noemen is, is nog maar de vraag. De Dorpsstraat wordt namelijk omgetoverd tot een ware cultuur straat. De organisatie van de Dorpsstraat is op zoek naar hobbyisten, stichtingen, goede doelen en kunstenaars die graag hun waren/kunsten aan de man of vrouw willen brengen. Het is de bedoeling dat kunst en cultuur hier elkaar op een plezierige wijze ontmoeten.
Maakt u mooie schilderijen, beelden, fotografie, hobbyproducten? Meld u dan nu aan! Jong en oud mag hier aan meedoen, ook verenigingen. Let op vol = vol !

Kosten
Voor Stichtingen en goede doelen, kunstenaars, verenigingen is de kraam gratis.
Hobbyisten betalen slechts 75 euro voor 3 dagen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Klompenfeest.

Aanmelden
Aanmelden kan direct bij Ron Sterkenburg (Gall & Gall, Dorpsstraat 30, Twello) of Hella Soethof info@byhella.com.


Swinckelsplein

Door de samenwerking met Restaurant Swinckels in Twello wordt de parkeerplaats aan de linkerzijde van het restaurant omgetoverd naar het vernieuwende ‘Swinckelsplein’. Op dit plein is het mogelijk om gezellig te genieten op het terras of plein, de lekkernijen en het zeer diverse muzikale aanbod. Maar bovenal is dit de plek om geïnspireerd en geïntegreerd te raken door de kunst en cultuur in de gemeente Voorst.

Om een mooi en allesomvattend cultureel programma op te stellen is de organisatie op zoek naar kunstenaars, muzikanten, dichters, schrijvers, kleinkunst, toneel verenigingen en of koren. Die graag iets willen vertellen op het kleine podium over hun passie en inspiratie. Of hun werk willen delen. Denk hierbij aan live schilderen, beeldhouwen, dichten, voorlezen, zingen, muziek e.d. Of misschien zelfs wel een prachtige combinatie tussen muziek en kunst. Alles is bespreekbaar. Kortom, de kans om uzelf en uw werk te promoten voor een zeer breed publiek!

Het programma zal afwisselend worden gepland en pakkend voor de bezoekers. Daarom worden de volgende tijden gehanteerd:
Kunstenaars, dichters en schrijvers              maximaal 10 minuten
Kleinkunst, koren, toneel, muzikanten          maximaal 20 minuten

Kosten
Dit podium en programma wordt mogelijk gemaakt door het Klompenfeest, Restaurant Swinckels en byHella. Hier worden geen kosten voor gerekend.

Aanmelden
Het culturele programma wordt samengesteld door Hella Soethof. Wilt u uw wensen bespreken en uw werk of passie promoten? Reageer vooral dan snel want vol = vol. U kunt reageren via info@byhella.com of telefonisch op 06-57133015. Ook voor vragen of wanneer u op een manier onderdeel wilt zijn van deze eerste editie van ‘ff wat anders in Twello’?  Neem dan vooral contact op.