InTwello

Zwemvierdaagse de Schaeck

www.deschaeck.nl/home

Lokatie

Zwembad de Schaeck

Datum & tijd

  • 22/06/2015
  • 26/06/2015

Zwembad de Schaeck organiseert ook dit jaar weer de Zwem-4-daagse. Deze vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 26 juni. Dit keer staat het evenement in het teken van het thema Jungle. Natuurlijk is iedereen van alle leeftijden van harte welkom om mee te zwemmen, mits je minimaal een zwemdiploma A hebt.

Volwassenen zwemmen per dag 500 meter.
Jeugd t/m 12 jaar en 65+ zwemmen per dag een afstand van 250 meter.

Tijdens de Zwem-4-Daagse, die vijf dagen duurt, moet er vier keer worden gezwommen om alle stempels te verzamelen. Wanneer alle stempels verzameld zijn, kan op vrijdag de medaille worden opgehaald. Naast het zwemmen zijn er vele andere activiteiten.

Op woensdag 18 juni is er van 13.30 uur tot 16.00 uur een speciale activiteit in het water: varen in bootje in het buitenbad. Ook is er op woensdagmiddag de spelletjesmiddag, die wordt georganiseerd door Proteus. Er worden vele spelletjes gedaan in het buitenbad door alle begeleiders van Proteus. Wanneer je alle spelletjes hebt gedaan, kun je een gratis ijsje ophalen in de horeca. Daarnaast word er iedere middag tussen 16.00 uur en 17.00 uur  het Rodedraadspel gehouden, de grote finale hiervan vindt plaats op de vrijdag middag om 16.00 uur.

Naast deze finale zijn er op vrijdag nog andere activiteiten. Er zijn een aantal springkussens gehuurd en DJ Roy Schoenaker de muziek verzorgen.  Voor alle deelnemers is er op de vrijdag natuurlijk ook weer een barbecue, en kun je brood komen bakken. Kortom, een uitgebreid programma voor jong en oud! Kaarten zijn nu verkrijgbaar bij de kassa van het zwembad. Ook dit jaar geldt weer de actie 4 halen = 3 betalen. Een tip voor de jonge zwemmers: Kom lekker zwemmen op de middagblokken. Hier is het vaak veel rustiger dan om 19.00 uur in het binnenbad.

Adres

Veenhuisweg 53.
Telefoon: 0571 272 166
Website: www.deschaeck.nl/home
Facebook: https://www.facebook.com/zwembaddeschaeck