InTwello

Zomer in Twello

Lokatie

Dorpsplein Twello

Datum & tijd

  • 27/07/2016
  • 12:00
  • 10/08/2016
  • 17:00

Thuisblijvers, toeristen en bezoekers opgelet!

Naast het genieten van de rust en omgeving kan je dit jaar ook andere dingen ervaren in Twello. Deze zomer trakteert inTwello de thuisblijvers en toeristen. Er zijn er drie leuke woensdagen georganiseerd voor jong en oud in het hart van Twello (Dorpsplein). Maak je eigen graffiti tas samen met een graffiti kunstenaar, laat je verrassen door de sportieve en lekkere workshops met o.a. een mega bootcamp, fit challenge, fruit en smoothies. Of kom gezellig naar de Twellose boekenmarkt. Een zomers programma om niet te missen. Nog leuker, de workshops krijgt u van ons cadeau. Want de zomer beleef je samen in Twello!

Jouw graffiti tas in Twello
Altijd al je eigen graffiti tas willen maken? Graffiti kunstenaar Jim Kievit van Jimki gaat je daarbij helpen. Tijdens de graffiti workshop op het Dorpsplein leert hij jou alle kneepjes van het graffiti vak. Samen ga je aan de slag met sjablonen en verfspuitbussen. Kom naar Twello en maak je eigen unieke graffiti tas. Een leuke gratis workshop voor jong en oud aangeboden door inTwello. En die zomerse tas, die krijg je van ons cadeau!
Woensdag 27 juli van 12.00 – 17.00 uur (Dorpsplein, Twello)

Djembé workshop
Ben je muzikaal aangelegd? Altijd al willen leren hoe je op een Afrikaanse trommel oftewel djembé speelt. Onder leiding van twee vriendelijke gedreven djembé-instructeurs ontdek je samen de trommeltechnieken. Zo zorg je samen voor de zomerse sferen in Twello. En omdat wij dat zo gek zijn om dit zomerse tintje in ons centrum, is deze workshop geheel gratis. Let op, er worden sessies gedaan per groep. Zorg dus dat je op tijd bent met een beetje geduld en een grote glimlach.
Woensdag 27 juli van 13.00 – 16.00 uur (Dorpsplein, Twello)

Twello wordt wakker
Deze zomer wordt Twello wakker samen met jou! Kom gezellig met je gezin de leuke workshops volgen op het Dorpsplein. Het plein wordt gesierd door een mooie Zweedse tent waarin kinderen fruitrupsen kunnen maken. En je zelf gezonde smoothies kan maken en proeven. Maar het leukste zijn natuurlijk de workshops waar je ongeacht ervaring en leeftijd aan kan deelnemen. Zo is er een mega bootcamp, boks coaching, Chineng Qigong, Koreaans zwaardvechten en een fit challenge voor de echte fit Kids, Ladies en Men. Wij dagen je uit! Ben jij de fitste van Twello? Dan win je leuke prijzen. Nog leuker, alle workshops krijg je van inTwello cadeau.
Woensdag 3 augustus van 12.00 – 17.00 uur (Dorpsplein, Twello)

Boekenmarkt in Twello
Net niet geslaagd op de grote boekenmarkt in Deventer? Of is het simpelweg te druk? Dan slaag je vast op de gezellige boekenmarkt in Twello. Kom lekker slenteren langs de kramen en geniet van de live muziek.
Woensdag 10 augustus van 12.00 – 17.00 uur (Dorpsplein, Twello)

Boekenmarkt kraam?
Wil je graag een kraam op de boekenmarkt? Een ticket is verkrijgbaar bij Print&More in Twello voor maar €25,- waarvan €15,- borg. Kortom, voor maar €10,- huur je al een kraam voor jezelf of samen met een vriend(in). De kraam heeft een afmeting van 2 bij 1 meter en wordt op willekeur ingedeeld. Aanmelden kan tot en met vrijdag 5 augustus.

Programma

27 juli
12.00-17.00 uur
Maak je eigen graffiti tas met kunstenaar Jim Kievit (Jimki).
13.00 -16.00 uur
Djembe workshop

3 augustus
12.00-17.00 uur
Twello wordt wakker. Sportieve workshops met o.a. mega bootcamps, fit challenges, boks coaching,Chineng Qigong, Koreaans zwaardvechten, fruit rupsen maken (voor de kinderen) en een smoothies proeverij.

10 augustus
12.00-17.00 uur
Boekenmarkt met live muziek