InTwello

Walk&Talk 6 maart

Lokatie

Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 06/03/2020
  • 09:30
  • 11:30

Op zoek naar (ander) werk? Dan is het soms wel fijn om hier wat hulp bij te gebruiken. De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Een plek waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Én waar een gastspreker elke bijeenkomst een specifiek thema belicht.

Hoe kom jij over?

Vrijdag 6 maart is Francien Steunenberg te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek in Twello. Ben jij je bewust van hoe je overkomt op een ander? Weet jij wat jij uitstraalt? Wil jij hier meer zicht op krijgen? Met behulp van het imagospel ga je ontdekken hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander.

Presenteer jezelf

Je krijgt tips hoe je jezelf op een positieve manier kunt presenteren. Daarnaast gaan we verkennen wie jij bent, wat jouw drijfveren en kwaliteiten zijn aan de hand van 40 colours by heart kaarten. Denk van te voren na over jouw drijfveren en belangrijkste kwaliteiten. Heb je hier een vraag over? En hoe zou je over willen komen bij een sollicitatiegesprek?

Francien Steunenberg

Je gaat naar huis met inzichten hoe jij overkomt op anderen en hoe je je kwaliteiten aan de buitenkant kunt laten zien. Francien Steunenberg is een ervaren leidinggevende en projectleider in de ouderenzorg, die in een periode van 3,5 jaar ruim 2 jaar werkzoekend is geweest. Tijdens deze periode heeft zij opleidingen tot imago-expert en een coachopleiding gevolgd. Haar drijfveren zijn vanuit liefde voor de medemens voor andere mensen willen zorgen en hen optimaal te willen ondersteunen het beste uit zichzelf te halen.

Praktische informatie

De Walk&Talk bijeenkomst is op vrijdag 6 maart van 9.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek in Twello. Toegang is gratis, net als koffie en thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst in Twello is iedere eerste vrijdag van de maand.