InTwello

UWV te gast bij Walk&Talk in Bibliotheek Twello

Lokatie

Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 11/12/2020
  • 09:30
  • 11:30

Op zoek naar (ander) werk? Dan is het soms wel fijn om hier wat hulp bij te gebruiken. De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Een plek waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Én waar een gastspreker elke bijeenkomst een specifiek thema belicht.

Op vrijdag 11 december is het UWV te gast in de Bibliotheek Twello. Twee adviseurs geven een presentatie waarin ze laten zien wat het UWV kan betekenen bij de zoektocht naar werk. Voor veel mensen is werk erg belangrijk. Het verliezen van een baan is een hard gelag. Hoe start je de zoektocht naar werk en waar kan het UWV bij helpen? Mag je vrijwilligerswerk oppakken tijdens deze periode? Ben je ook werkzoekend en benieuwd naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Kom dan naar deze bijeenkomst.

Praktische informatie

De Walk&Talk bijeenkomst is op vrijdag 11 december van 9.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Twello. Toegang is gratis, net als koffie en thee. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.