InTwello

Tussen ‘rommel en echt’ tijdens de meimarkt Trefpunt Duistervoorde

Lokatie

Het Trefpunt Duistervoorde

Datum & tijd

  • 02/05/2017
  • 13.00
  • 17.30

TWELLO.- Heeft u zilver, porselein, glaswerk, schilderijen of beelden en dergelijke en wilt u weten of dit ook waarde heeft, kom dan op 2 mei tussen 13.00 en 17.30 uur naar Het Trefpunt Duistervoorde. De heer Bart Schaftenaar (geregistreerd register taxateur) uit Raalte zal dan gratis beoordelen of uw “kunst of antiek” echt of rommel is.

Wat kunt u verder nog verwachten op de Meimarkt in het Trefpunt Duistervoorde?
Bloemsierkunst – Rode kruis afdeling Welfare Creatief – Spellengroep met sjoelen – Bingogroep met rad van avontuur – Kruidentuin met eigengemaakte kado ́s – Beweegtuin met o.a. jeu de boules – Hand en hoofdmassage (massage2flow.nl) – Kunst Kring Voorst – Kado-ideetje – Houten speelgoed – Kuipers Wolrijk met de relaxstoel en er zijn leuke prijzen te winnen.

De diverse groepen die de activitei-ten in het Trefpunt verzorgen zullen zich presenteren. Maar ook de Kruidentuin met eigengemaakte kado’s, de familie Poll met houten speelgoed, Het Kado-ideetje, de Kunst Kring Voorst, Massage2flow.nl met hand en hoofdmassage en fa. Kuipers Wolrijk met de relaxstoel geven acte de présence tijdens de markt. Buiten zullen de sportcoaches van sv Voorwaarts en Mens & Welzijn de mensen enthousiasmeren om mee te doen in de beweegtuin. Ook zal er een jeu de boule clinic gegeven worden. Bij het rad van avontuur en het sjoelen zijn ook leuke prijsjes te winnen.

Mama’s & papa’s; oma’s en opa’s neem vooral uw (klein)kinderen mee. De kleintjes zijn uiteraard niet vergeten. Voor hen hebben we een prachtig overdekt springkussen en worden ze GRATIS geschminkt. Verder mogen de kinderen die mee doen met het sjoelen GRATIS grabbelen.
De muzikale omlijsting van de middag wordt verzorgd door Wil Rothengatter met zang en gitaar en het Shanty Kwintet met accordeon begeleiding. Er is ook een deels overdekt terras waar u heerlijk kunt genieten van alles wat er om u heen gebeurt. De entree is geheel gratis, de consumpties moeten wel worden afgerekend. Mocht u graag de meimarkt willen bezoeken, maar echt geen mogelijkheid hebben om op eigen gelegenheid te komen bel dan (alleen op 2 mei) 06-51083898 en dan halen wij u op en brengen u ook weer terug.

Contact of info: Trefpunt Duistervoorde, Beheerder Joke v.d. Berg, St. Maartenserf 85 Twello,
06-12253086 trefpuntduistervoorde@gmail.com

(Bron: Voorster Nieuws 26 april 2017)

Adres

Telefoon: 06-12253086
E-mail: trefpuntduistervoorde@gmail.com