InTwello

Taxateur Arie Molendijk in bibliotheek Twello

Lokatie

Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 14/06/2019
  • 13:00
  • 16:00

Vrijdag 14 juni heeft bibliotheek Twello de bekende taxateur Arie Molendijk uitgenodigd om oude boeken te taxeren. Naast oude boeken is het ook mogelijk om bijvoorbeeld (staten)bijbels, oude (handingekleurde) atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, etc., handschriften, of documentatiemateriaal uit de Tweede Wereldoorlog, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten of prenten te laten taxeren.

Arie Molendijk een begrip in taxatieland

Arie Molendijk is geen onbekende in taxatieland. Molendijk heeft inmiddels 2.000 taxatiedagen op zijn naam staan en in de loop der jaren internationaal een reputatie opgebouwd. ‘Bij het taxeren komt veel kijken. Is het boek compleet, de band of omslag origineel, boekblok wel of niet afgesneden, wel of niet goed gerestaureerd,’ aldus Molendijk. Jarenlang werkt hij al samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere overheidsinstellingen.

Bibliotheek Twello

Iedereen is op deze middag van harte welkom. Schroom niet om één of meerdere boeken te laten beoordelen door de taxateur. Adviezen voor een veiling of verkoop worden graag verleend.

Taxatie kost vijf euro, ongeacht het aantal te beoordelen boeken.

Datum: vrijdag 14 juni van 13.00 – 16.00 uur.