InTwello

Rebels schrijverscafé

Lokatie

Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 12/03/2020
  • 20:00
  • 22:00

Rebellen en Dwarsdenkers, dat is het thema van de Boekenweek dit jaar. In de week van 7 tot en met 15 maart is er eens aandacht voor tegendraadsheid en anders denken. Een uitgelezen kans voor de schrijvers van de Kunstkring Voorst om tegen de stroom in te roeien en een rebelse held ten tonele te laten verschijnen.

 Inspiratie vinden de schrijvers in de vele protesten en demonstraties die aan de orde van de dag lijken te zijn. We ervaren steeds meer opstandigheid, óók in het Schrijverscafé van Kunstkring Voorst. Tijd voor een tegengeluid, tijd om de innerlijke rebel te laten spreken. En vraag je eens af: welke rebel schuilt er in jezelf? Kun je een held zijn als je rebels bent? Boeken en verhalen kunnen weerstand oproepen, zelfs verboden worden en verbrand, maar laat de kracht van woorden zich ooit temmen?

Tijdens het Schrijverscafé van 12 maart laten schrijvers in verhalen en gedichten van zich horen. Rebellie komt in alle mogelijke facetten aan bod. Laat je verrassen! Luister je mee?

Praktische informatie

Het rebels schrijverscafé van de Kunstkring Voorst vindt plaats in de Bibliotheek in Twello op 12 maart van 20.00 tot 22.00 uur. Toegang voor leden van de Bibliotheek €4, niet-leden betalen €6.