InTwello

Opening groepsexpositie Kunstkring Voorst

Lokatie

Dorpsstraat 11a

Datum & tijd

  • 11/07/2015
  • 09/08/2015

Na een succesvolle expositie van Freeke en Wim Nijman (glaskunst) is het zaterdag 11 juli weer zo ver voor een nieuwe groepsexpositie. De kunstkring Voorst opent om 15.00 uur deze expositie in Galerie de Statenhoed, Dorpsstraat 11a te Twello. Verschillende kunstenaars tonen hun recente werken (schilderijen, beelden, foto’s, enz) in Galerie de Statenhoed. Het belooft weer een streling van de zintuigen te worden. Iedereen is van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn.

De expositie duurt tot en met 9 augustus. Dus alle gelegenheid om eens te komen kijken. Bij mooi weer is het terras open.

De openingstijden zijn vrijdag 15.00 -18.00 uur, zaterdag en zondag 14.00-17.00 uur.

Naast de galerie heeft de Kunstkring ook atelierruimtes waarin diverse groepen met elkaar werken met klei, hout, steen, fotografie, tekenen en schilderen. Iedereen die hieraan wil deelnemen is van harte welkom. Het niveau van werken is voor ons niet bepalend, maar de liefde voor de kunst.

Op vrijdagmiddag is er bijvoorbeeld vanaf 13.30 uur het open atelier schilderen/tekenen. En deze gaat de hele zomervakantie gewoon door. Heb je belangstelling dan kun je contact opnemen met Martin Sminia (martinsminia@gmail.com) of Sjaak Crezee (sjaakcrezee4@gmail.com). Je kunt ook tijdens de openingstijden langskomen. Ateliers en galerie zitten op hetzelfde adres, Dorpsstraat 11a.