InTwello

OEK DE JONG IN BIBLIOTHEEK IN TWELLO

Lokatie

Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 01/10/2020
  • 20:00

Schrijver Oek de Jong is op donderdag 1 oktober te gast via de Boekenvrienden, in de Bibliotheek in Twello. Oek de Jong (1952) is de zoon van voormalig staatssecretaris Klaas de Jong Ozn. en Dies Windig. Zijn jeugd bracht hij door in Dokkum en Goes. Hij studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Oek de Jong is de schrijver van een oeuvre van romans, verhalen en essays. Zijn bekendste boeken zijn de romans Opwaaiende zomerjurken, Cirkel in het gras, Hokwerda’s kind en Pier en oceaan. Van zijn werk werden ruim 500.000 exemplaren verkocht, het werd in negen landen vertaald en bekroond met de Reina Prinsen Geerligsprijs, F. Bordewijkprijs (2x), Busken Huetprijs en de Gouden Uil. Daarnaast werd hij viermaal genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en Gouden Uil. Zijn nieuwe roman Zwarte schuur verscheen op 3 september 2019.

In verband met de corona-maatregelen die gehanteerd moeten worden, is er helaas minder plaats voor bezoekers dan anders. Rekening houdend met de 1,5 meter afstand onderling,  is er plaats voor maximaal 30 bezoekers. Reserveren voor deze lezing is verplicht. Wees er dus snel bij, want vol is vol.

 Praktische informatie

Datum: donderdag 1 oktober.
Locatie: Bibliotheek Twello.
Aanvang lezing: 20.00 uur.

Kosten donateurs € 2,50 / € 7,50 voor niet-donateurs in de voorverkoop te koop. Aanmelden via de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl!