InTwello

Netwerkbuffet bij Korderijnk

Lokatie

Restaurant Korderijnk

Datum & tijd

  • 13/11/2018
  • 17:30

Dinsdag 13 november va 17.30 uur wordt er bij Korderijnk Twello, in samenwerking met Rob Bensdorp van BMS, een netwerk buffet georganiseerd. Tijdens een warm buffet is gelegenheid tot netwerken.

Ook zijn er stands zijn van:

-Adviesbureau Yoost: Zij geven advies aan zzp’ers/mkb’ers op gebied van allerlei verzekeringen (inkomen/aansprakelijkheid/etc.). Ook voorzien zij in leasecontracten voor bv uw bedrijfsauto. Tijdens de avond kan vrijblijvend advies ingewonnen worden.

-Accountants en fiscalisten bureau SNP: Geeft naast de normale accountants producten ook advies over bv de nieuwe privacy regels. Ook voor fiscale of boekhoudkundige vraagstukken kunt u terecht.

– Slaghekke notariaat: Dit kantoor met specialisme ondernemingsrecht kan u oa informeren over het beperken van prive aansprakelijkheid, het oprichten van vennootschappen en het overdragen van aandelen.

-Bensdorp Wijnen: Bensdorp is een enthousiaste wijninkoper. Hij studeerde af als bedrijfseconoom. Hij trad in dienst bij Wijn Verlinden in den Bosch waar hij het wijnvak leerde. Hij is Vinoloog en studeerde Oenologie (wijnwetenschap) aan de Universiteit van Bordeaux. Hij laat u mooie wijnen proeven en geeft antwoord op wijnvragen.

Deze avond (exc drank) kost 29,50 inc BTW (24,38 ex BTW) pp.

Dus komt u ook uw netwerk uitbreiden en/of onderhouden op deze bijzondere avond?
Opgave voor 15 okt via info@bms-interim.eu