InTwello

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij bibliotheek Brummen|Voorst

Lokatie

Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 03/05/2019
  • 09:30
  • 11:30

 

Iedereen die op zoek is naar werk, is weer van harte welkom in bibliotheek Twello op vrijdag 3 mei. Deze ochtend is Jacquelien van Twillert uitgenodigd als gastspreekster. Jacquelien neemt de deelnemers mee in het maken van een Curriculum Illisione (CI). Deze methode geeft de deelnemer inzicht in het door hem/haar gewenste leven. De deelnemer ontdekt èn overwint belemmerende gedachten.
Het CI is de tegenhanger van het CV. Het CV beschrijft het leven, opleiding en werk vanuit het perspectief van geboorte tot nu. Het CI kijkt juist terug in het leven tot het moment waarop je het CV invult. Kortom een heel andere benadering. Jacquelien is trainer en coach, 43 jaar en woont in Lettele (Deventer).  Daarnaast is zij eigenaar van een vergaderlocatie en moeder van twee adoptiekinderen. ‘Het CI is een hulpmiddel dat ik inzet in coaching en training bij belemmeringen. Als trainer en ondernemer ervaar ik regelmatig hoe je vast kunt komen te zitten door overtuigingen. Zowel persoonlijk, als wanneer ik mensen begeleid in hun ontwikkeling. Wanneer je de jouw fantasie de ruimte geeft om te reizen door de tijd, dan creëer je ruimte voor je dromen.’

Na de presentatie kunnen de deelnemers hun ervaringen met elkaar delen en contacten leggen in de zoektocht naar werk. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. De bijeenkomst begint om 09.30 uur en duurt tot ca 11.30 uur.

http://www.bibliotheekbrummenvoorst.nl/activiteiten/Walk-en-Talk.html