InTwello

Lezing Jan en Sanne Terlouw in bibliotheek Twello

Lokatie

Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 24/03/2019
  • 14:00

Vader Jan en dochter Sanne Terlouw hebben inmiddels al een aantal boeken samen op hun naam staan. Deze samenwerking begon dertig jaar geleden; toen hebben ze samen al een jeugddetective geschreven. Na de pensionering van Jan heeft hun creatieve samenwerking echt een vlucht gekregen.
Dit resulteerde in de zesdelige misdaadserie Reders & Reders, en dan nu verschijnt in maart 2019 hun nieuwste boek ‘’de 90ste verjaardag van Louis van Roosgaarde. Een wervelende, spannende familieroman die de lezer tot het einde op het puntje van de stoel zal houden.
Jan Terlouw, natuurkundige, vooral bekend door zijn jeugdboeken en politieke carrière. Sanne Terlouw is neerlandica en schrijfster.
De lezing wordt georganiseerd door bibliotheek Twello in samenwerking met Boekhandel Oonk en vindt plaats op zondagmiddag 24 maart. Aanvang 14.00 uur. Zaal is vanaf 13.30 uur open.
Entree bedraagt € 6,00 inclusief een kopje koffie /thee bij binnenkomst.
In verband met een maximaal aantal bezoekers is het vereist om aan te melden. Dat kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl of bij Boekhandel Oonk in de winkel.